postheadericon Reiki

Reiki is de energie die we allemaal in ons lichaam hebben en die bijvoorbeeld ook gebruikt wordt bij acupunctuur. Deze energie loopt door zogenaamde meridianen die je kunt zien als energiekanalen. Bij mensen, waarbij de energiekanalen geopend zijn, stroomt de energie uit de handen. Bij een Reiki/Seichem behandeling geeft deze persoon de energie via de handen aan de ontvanger door. De gever dient daarbij alleen als kanaal, als een soort doorgeefluik. De gever geeft dus niet zijn eigen energie aan de ontvanger maar geeft energie door uit een hogere bron.

Reiki/Seichem is een vorm van directe energieoverdracht naar jezelf en naar anderen (want beiden zijn mogelijk). Andere woorden voor levensenergie zijn Prana en Chi of Ki. Door de initiaties is de Reiki/Seichem gever beschermd tegen het overnemen van negatieve energie van de ontvanger tijdens de behandeling. Met een Reiki/Seichem behandeling krijgt de ontvanger energie en het is aan de ontvanger wat hij of zij daarmee doet. Er is geen gevaar dat de gever de energie weggeeft en het risico loopt dat zij uitgeput raakt. Met Reiki/Seichem geeft de gever energie uit een hogere bron door, dus haar eigen voorraad blijft op peil.

Een Reiki/Seichem behandeling kun je bij wijze van spreken iedere dag ontvangen. Tijdens de behandeling wordt de energie weer 'gelijkgetrokken' in het lichaam. Met de drukte in onze samenleving beleven we iedere dag voldoende om uit balans te raken.

Het is aan te raden om tijdens een Reiki/Seichem behandeling gemakkelijk zittende kleding te dragen die op geen enkele manier hindert, zodat je je kunt ontspannen.

 

Reiki behandeling € 50,00

Duur behandeling 1 uur

Uitgevoerd door uw Reiki master